آجیل چیست؟!

آجیل چیست؟!

آیا دانه‌های آجیل ، حبوبات یا میوه هستند؟ در دنیای آشپزی ، جواب هر سه "بله" است. اگرچه تعریف گیاه شناسی از یک مهره کاملاً تعریف شده است ، اما استفاده از آشپزی از کلمه "مهره" بسیار متنوع است. در حالی که بادام ، بادام زمینی ، پسته و گردو از نظر فنی بذر هستند و بادام زمینی در واقع یک حبوبات است. از طرف دیگر ، فندق یک آجیل گیاهی واقعی محسوب می شود.

از نظر گیاه شناسی ، آجیل ترکیبی از دانه و میوه خشک است که در داخل یک پوسته بیرونی سخت یافت می شود. برای اهداف آشپزی ، آنچه که "آجیل" در نظر گرفته می شود ، دارای همان خصوصیات است: گوشت روغنی و لطیف که توسط یک پوسته بیرونی سخت احاطه شده است. آجیل ها از نظر انرژی متراکم هستند و انواع ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کنند. از آنها در دستور العمل های مختلفی استفاده می شود ، از کالاهای پخته شده گرفته تا گرانول ، و یک غذای سریع و سالم هنگام خوردن از دست ارائه می دهد.

تغذیه

بیشتر آجیل ها از نظر اسیدهای چرب امگا 3 بسیار غنی هستند که نشان داده شده است که کلسترول LDL را کاهش می دهد و سایر خواص محافظت کننده قلب را ارائه می دهد. علاوه بر تهیه چربی های سالم ، آجیل همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر ، پروتئین ، ویتامین E و انواع مواد معدنی ضروری است.

آجیل یک غذای میان وعده رایج است و می تواند به عنوان منبع پروتئین گیاهی مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که آجیل ها کاملاً متراکم از انرژی هستند (یا کالری بالایی دارند) ، آنها یک منبع انرژی طبیعی جمع و جور هستند که برای سفر مناسب است. به همین دلیل ، آجیل ها معمولاً یکی از مؤلفه های اصلی در مخلوط های دنباله دار و میله گرانولا هستند.

پروتئین زیاد آجیل ، آنها را به عنوان جایگزینی سالم برای منابع پروتئین حیوانی به وجود می آورد. چربی های سالم موجود در آجیل در بسیاری از منابع پروتئین حیوانی با چربی های اشباع قابل مقایسه هستند. به همین دلیل ، آجیل در بین گیاهخواران ، گیاهخواران و سایر افراد دارای آگاهی از سلامتی مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر این که به طور کامل خورده می شود ، آجیل ها اغلب در "کره ها" خالص می شوند و به عنوان اسپری یا به عنوان ماده ای در شیرها مورد استفاده قرار می گیرند.

بعضی از آجیل ها مانند بادام برای تولید جایگزین های شیر غیر لبنی استفاده می شوند. آجیل ها پوره می شوند ، با آب مخلوط می شوند و سپس برای از بین بردن مواد جامد سفت می شوند. مایع حاصل می تواند به صورت ساده یا با طعم دهنده و شیرین شود تا باعث افزایش چشایی شود.

خرید آجیل

آجیل را می توان به صورت خام ، یا درون پوسته یا از پیش پوسته خریداری کرد. آجیل های کامل با پوسته دست نخورده یک مورد محبوب در ماه های زمستان و فصل تعطیلات است. آجیل های کامل را می توان در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کرد. صرف نظر از دمای نگهداری ، آجیل ها را باید از رطوبت و گرما دور نگه داشت. روغن های طبیعی آجیل لطیف هستند و به راحتی سفت می شوند. اگر یک مهره دارای طعم تلخی یا بی بو است ، باید آنرا دور ریخت.

آجیلهای پوسته را می توان خام یا بو داده خریداری کرد. آجیل بو داده دارای طعم عمیق تر و پیچیده تری است و همچنین ممکن است با سایر ادویه جات ترشی جات شور شود. آجیل ها را می توان به صورت بو داده خشک یا در روغن بو داده بود ، که هر دو طعم و بافت بی نظیری را در مهره ایجاد می کنند. آجیلهای پوسته دار نیز باید به دور از گرما و رطوبت نگهداری شوند. فریز کردن آجیل گزینه ای است که می تواند عمر مفید آنها را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

انواع آجیل ها به کره یا پوره ها ساخته می شوند که مهمترین آنها بادام زمینی ، بادام و بادام زمینی است. کره گردو اگر در یک ظرف بسته بسته خریداری شود می تواند در دمای اتاق نگهداری شود اما باید پس از باز کردن در یخچال قرار گیرد. کره های آجیل تازه باید در یک ظرف محکم هوا در یخچال نگهداری شوند.

نویسنده مطلب: امیر خداداد

امیر خداداد

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...