با خواص زرشک آشنا شوید!

با خواص زرشک آشنا شوید!

شاید شما زرشک را فقط در پلو مصرف کرده باشید. اما شاید برایاتان جالب باشد که زرشک از 2500 سال پیش بعنوان یک دارو مورد استفاده قرار می گرفته. یک خاصیت زرشک قرمز جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر در روده است. از سوی دیگر این ماده‌ی خوراکی به بهبود سیستم ایمنی...

آجیل چیست؟!

آجیل چیست؟!

آیا دانه‌های آجیل ، حبوبات یا میوه هستند؟ در دنیای آشپزی ، جواب هر سه "بله" است. اگرچه تعریف گیاه شناسی از یک مهره کاملاً تعریف شده است ، اما استفاده از آشپزی از کلمه "مهره" بسیار متنوع است. در حالی که بادام ، بادام زمینی ، پسته و گردو از نظر فنی بذر ه...